5. října 2015

Nabitý jógový podzim v Ostravě 2015 - kam zajít na jógu v říjnu

Každý podzim se vyrojí velké množství skvělých jógových akci, kde je možné seznámit se s různými styly jógy a tak lépe poznat rozmanitost tohoto skvělého systému cvičení. Je to také s přicházející zimou skvělá motivace pro nastartování pravidelného cvičení, abychom v zimních měsících nezakrněli:) Ani letos není podzim výjimka, takže nás čeká spoustu možností, jak v Ostravě, tak v jejím blízkém okolí. Přidám prozatím výčet akcí v Ostravě, neboť by toho bylo mnoho a lehce bychom se v tom množství pak ztratili. Pokud jste začínající dychtivec nebo dlouhodobý jógový nadšenec, tak můžete některou z akcí vyzkoušet na vlastní kůži. Bude to stát určitě za to!

Začnu od začátku chronologicky, hned příští víkend se bude konat workshop zaměřený pouze na ASHTANGA VINYASA YOGU - silovější formu jógy. Pokud máte zájem dozvědět se, o jaký typ jógy jde, jak se praktikuje a také si ji zkusit zacvičit, přijďte o víkendu 10.-11.10. do Shanti yoga studia za Monikou Winklerovou. 

Další akce, kterou můžete navštívit a něco nového se naučit je Workshop obrácených a balančních pozic v józe s názvem FIX THE POINT v Pranáva jóga centru. WS bude trvat dvě hodiny a já osobně se na něho hodně těším. Začíná se ve 4 hodiny odpoledne 17.10. 

Pokud si chcete na podzim vychutnat barvy a vůně tohoto jedinečného ročního období, doporučuji zajet si na celý víkend do hor odpočinout. Z vlastní zkušenosti vím, že pobyt na hotelu Antarik je k nezaplacení. Na celý víkend se tam můžete s jógou seznamovat 16.-18.10. společně s jógovými lektorkami Monikou Winklerovou a Danielou Pilařovou. Více informací o pobytech a programu najdete na www.yogaostrava.cz.

Další víkend jsou v plánu hned dvě zajímavé akce. V pátek a v sobotu 23.-24.10. bude v prostorách Pranáva Jóga centra probíhat YOGAFALL - podzimní vodopád jógy, kde můžete narazit na rozdílné lekce a poznat tak jógu z celé řady úhlů.

V neděli 25.10. pak v Shanti yoga studiu proběhne ODPOLEDNE S JÓGOU. V rámci odpoledne bude k dispozici i občerstvení, aromaterapeutický stánek, krásné oblečení na jógu z tuzemska a z Indie. 
Závěr měsíce, 31.10. pak bude ve znamení workshopu JIN A JANG YOGY opět v Shanti yoga studium. Více zde: http://www.yogaostrava.cz/udalost/yin-a-yang-jogove-odpoledne-s-prednaskou-a-cvicenim/

Je toho mnoho, že? Je skvělé, že se člověk může neustále rozvíjet a zkoušet nové věci! Sama jsem zvědavá jak budu po letošním podzimu vypadat a jestli všechny akce zvládnu navštívit. Některé už mám jisté, nad jinýma zatím pouze přemýšlím:) Těším se, že se s některými Vámi uvidíme na některé z akcí. Krásný jógový barevný podzim všem,

Namaste, P. 

Žádné komentáře:

Okomentovat