17. prosince 2013

Jógové akce na sklonku roku a na začátku roku nového

Jógové akce se začínají pěkně objevovat na internetu, je tedy nejvhodnější doba nalákat ty, kteří ještě na žádné velké akci s jógou nebyli. Určitě to stojí za to, získáte na jógu jiný pohled, dozvíte se mnoho informací, které byste třeba z knih čerpali mnohem delší dobu, potkáte zajímavé lidi a mimo jiné se také dobře najíte:)



Začnu chronologicky, aby to všechno hezky sedělo a nebyl v tom zmatek. První akce, která už se blíží a klepe na dveře, je ženské setkání se cvičením jógy těsně před Vánoci. Na letáčku k této akci se dozvíte vše potřebné, snad jen dobré říci, že se bude konat 21.12. 2013 v Centru harmonie v Ostravě od 15:00 hod a seminářem Vás provede Danielka Pilařová:) Pro vaření chtivé je zde bonus v podobě přípravy vegetariánských jídel.

Hned další týden se můžete „doseznámit“ s dalšími dvěma ostravskými jógovými ženami a to s Monikou Winklerovou a Darjou Káňovou. Na intenzivním jógovém odpoledni budou probíhat 3 lekce jógy od pomalé až po dynamickou formu. Na závěr se bude povídat a zpívat. Začátek 28.12. 2013 od 15:00 hod.

Po novém roce se ale máme taky na co těšit, především v havířovském studiu Surya mojí kamarádky Terezky. Hned 3.1.2014 má pro Vás naplánovaný workshop párové jógy, kterou vřele doporučuji vyzkoušet. Je to legrace, zábava, naučíte se něco netradičního, pobavíte se a uvolníte. Začínáme v 17:30 hodin v Bílém domě v Havířově;)

Za dva týdny na to se můžete s Terezkou potkat na víkendovém jógovém pobytu ve valašských horách na horské chatě Antarik. Vezměte s sebou přítele, přítelkyni, kamarádku, maminku, kohokoliv s kým Vám je dobře a pokud mohu radit, jeďte. Váženě to stojí za to, hotel je situovaný daleko od lidí v krásném prostředí hor a pastvin. neskutečně si odpočinete, dobře se najíte, zacvičíte si, zrelaxujete mysl a do civiliazace se vrátíte plní nově nabitých sil:) Společně s Terezkou víkend vede výborný lektor žijící a praktikující v Praze - Pavel Hub. S Pavlem je také možné se setkávat na nejrůznějších festivalech, seminářích a jógových akcích. 


V jarních měsících se nabízejí hned dvě velké akce, které je zážitek navštívit. První z nich je Prague Spirit festival, který se koná v několika jógových studiích a nabízí široký program lekcí a přednášek. Dokonce je zde i možnost zakoupení vstupenky speciálně pro jógové instruktory, takže kdo z Vás cvičí jógu, směle do toho. Festival se koná o víkendu 20 - 23.3. 2014 v Paláci Lucerna a na Novoměstské Radnici.


Poslední z poměrně dlouhé řady akcí, je jarní dubnový Yoga and Dance Spring Festival Ostrava. Minulý rok jsem měla možnost se zúčastnit a všem tuto zkušenost vřele doporučuji. Nejenže po celou dobu festivalu panuje v prostorách jeho konání báječná atmosféra, navíc je zde i velký výběr různých forem jógy a dokonce i tančeních lekcí! Pokud tedy chcete jógu vyzkoušet a nevíte jaký druh by Vás bavil, tak přesně tento druh akce je k tomuto bádání nejlepší. Festival se koná o víkendu 11 - 13.4. 2014.
Akcí je hodně, stačí si jen vybrat tu, která by Vás zajímala a vyhovovala Vám:) Veškeré informace o výše uvedených akcích naleznete na webových stránkách uvedených na letáčcích a nebo na webech jednotlivých
akcí zivajoga.czyogaostrava.czhttp://praguespiritfestival.com/http://www.jogafestival.cz/http://www.surya-yoga.cz/.
Krásný slunečný den a mnoho nadšení do zkoušení nevyzkoušeného!

Petra

Žádné komentáře:

Okomentovat